Apropå böcker

Sedan några år tillbaks hade jag närt idén om att skriva en bok om viktiga saker jag skulle vilja få sagt. När jag så läste boken Lev enklare av Gisela Linde kändes det som jag inte behövde det eftersom hon fick med en god del och dessutom på ett förträffligt sätt. Lägger in en länk till ad libris där man dessutom kan provläsa i boken.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185675121
Har dock inte slutat skriva för det, men det känns bra att skriva utan att behöva tänka på att "prestera".


Bra bok



Denna bok (Frånsprungen av Robert H Frank, 2007, Arkiv Förlag) tycker jag beskriver på flera bra sätt de dilemman som mellanklassen, eller för den delen en vanlig "Svensson" befinner sig i sitt dagliga liv - sett ur ekonomiskt men också psykologiskt och sociologiskt perspektiv. För den som har intresse av att förstå vilka krafter som påverkar oss i våra konsumtionsvanor och vad man kan tänkas göra för att förändra något - läs boken! Baksidetexten på boken infogas.


Välkommen!

Aweb är en blogg som är ett mellanting mellan hemsideprojektet Tankerymden och mitt eget A4-skrivande. Tankar, idéer, citat, bokförslag m.m. Håll till godo!
Jag har valt att inte betala 59 kr i månaden så det blir en del reklam på bloggen men jag säger som filmbolagen brukar skriva i för och eftertexter:  De åsikter som uttrycks i filmen (reklamen) återspeglar inte på något sätt de värderingar som ....har....osv. Ja, ni förstår.   : )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0